Knippen

Kapsel 3 kapsalon pole

Knippen

Laat je knippen bij Kapsalon Pole. Naast een goede knipbeurt krijg je een persoonlijk advies. We bespreken jouw wensen voor een nieuw kapsel en geven je tips over styling, verzorgingsproducten en het kleuren van je haar. We houden altijd de nieuwste haartrends in de gaten. Zo loop jij er altijd fris en trendy bij. Kijk ook bij de foto's op deze pagina en bij de reviews voor inspiratie. Bel direct voor een afspraak bij de leukste kapsalon van Dokkum!

haar verven kapsalon pole

Haar verven

Een grijze haar of gewoon tijd voor een andere look. Wij zorgen ervoor dat je de haarkleur krijgt die bij je past. Wanneer je je haar zelf verft is dit al snel een lange en smerige klus. Wij gebruiken de beste haarverf en spoelingen. Zo kan je extra lang genieten van je nieuwe haar. Bel ons voor een afspraak! 

figuurtjes scheren kapsalon pole

Figuurtjes scheren

Naast het knippen en kleuren is één van onze specialiteiten het scheren van strepen en figuurtjes in het haar. Heb je een leuk idee voor jouw kapsel of laat je je graag verrassen. Wij zetten het er strak en zorgvuldig in.

baard knippen kapsalon pole

Baard knippen

Baarden zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wij hebben veel ervaring met het knippen van baarden. Zo zie je er snel weer fris en mannelijk uit en kan je baard mooi verder groeien.